Enfocant el So

Torna el curs "Enfocant el So" en la seva quarta edició, a càrrec de Mirjam Plas i Marc Horne, que tindrà lloc a Barcelona. Com a novetat, aquest any donem l'opció d'escollir una setmana d'entre dues, per tal que la gent que es queda en llista d'espera tingui opció també de fer el curs. Del 18 al 23  i del 25 al 30 de juliol. Aquest any tornem a l'Escola de Música Front Marítim.

Com ja sabeu, "Enfocant el So" és un curs orientat al so. Es donen les eines necessàries per a què els alumnes puguin desenvolupar un sentit crític cap al seu so i poder millorar-lo amb els exercicis que es donin durant el curs. Hi haurà classes col·lectives i individuals de tècnica i repertori centrades en el so, durant els dies del curs, a més d'un concert de tots els alumnes l'últim dia de cada una de les setmanes.

Els horaris són de 10h a 14h.
*Degut a peticions d'alumnes, hem eliminat l'horari de tarda durant la setmana del 25 al 30 i ambdues setmanes tindran horari de matins.

El preu del curs és de 165€.
Data límit per a les inscripcions: 1 de juliol.

Poden apuntar-s'hi alumnes tant de Grau Professional com de Superior enviant un e-mail a enfocantelso@gmail.com indicant-hi el següent:

- Noms i Cognoms
- Edat, Curs i Escola de Música
- Telèfon de contacte
- Repertori a treballar


El repertori suggerit per al curs és el següent:

Gaubert: Sonates 1, 2 o 3
               Divertiment Grec
               Madrigal
               Sicilienne
               Orientale
               Soir

Fauré:     Pavane
               Berceuse

Escher:   Air


Hi ha la possibilitat d'inscriure's amb un altre repertori, però aquest haurà de ser valorat i acceptat pel professorat. L'objectiu del curs és treballar el so, per tant s'hauria de presentar un repertori que no presentés gaire dificultats de lectura per a l'alumne.


Haurà d'haver-hi un mínim de 4 alumnes i un màxim de 10 per a què el curs es pugui desenvolupar correctament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario