domingo, 4 de mayo de 2014

AFE Sevilla 2014

Aprofito aquest dia de diumenge per tornar a escriure una miqueta al bloc... Aquest cap de setmana passat vaig tenir la sort de poder assistir a la III Convenció de la AFE que es feia a Sevilla per poder fer un petit taller sobre el curs d'estiu Enfocant el So amb la Mirjam Plas. Va ser un cap de setmana fantàstic! Ple d'activitats flautístiques i de retrobament amb amics i amigues del món flautístic amb qui feia temps que no ens vèiem. Masterclasses de flautistes de primera línia, concerts de gent a qui admiro...

Al taller d'Enfocant el So vam poder treballar amb dues alumnes del Conservatori de Grau Professional de Còrdoba, l'Ana i la Carmen; la Teresa, del Superior de Granada; la Mar, del Superior del Liceu; i en Mero, un flautista d'Astúries.

Va ser una sort tenir uns alumnes tan ben preparats i amb tantes ganes de treballar. Les classes van girar al voltant de les eines necessàries per tal de poder millorar la qualitat del so. Bàsicament vam parlar de la direcció de l'aire (cap abaix), obertura de gola, respiració, continuïtat de l'aire i el suport.


Només em queda felicitar als professors dels alumnes: Libertad Arce (Professional de Còrdoba), Christian Farroni (Superior del Liceu) i Javier Castiblanque (Superior de Granada). Tenen molta sort de tenir uns professors com vosaltres!


Per als que no vau poder assitir al curs a Sevilla com a alumnes actius, recordeu que podeu apuntar-vos al 2n Enfocant el So (a Barcelona) que es farà del 21 al 26 de juliol. Trobareu la informació en la part superior d'aquesta pàgina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario