sábado, 30 de marzo de 2013

Final del curs

Hola a tothom!

Demà serà l'últim dia del curs... Crec que ha estat molt bona experiència per a la Sara, l'Estel·la, en Rubén i el Jaume! Les conclusions del curs són, sobretot, dirigides a ells... però podeu llegir-les també els qui no hagueu pogut venir al curs.

- Hem de ser molt exigents amb la qualitat del so. Tots sabem quan una flauta sona millor o pitjor, i hem d'aprofitar aquesta capacitat crítica per poder millorar nosaltres mateixos.
- Tots heu trobat un molt bon so durant aquests dies de curs... Recordeu que si creem espai a la boca i a la gola, augmentem la ressonància del nostre so.
- L'aire ha de poder sortir lliurement, sense necessitat d'empenye'l ni apretar-lo. No centrem tant l'atenció en la punta dels llavis i fixem-nos més en l'aire. L'aire fa sonar la flauta, no els llavis...
- La velocitat de l'aire en els aguts és més alta que en els greus... No cal fixar-nos a canviar la direcció de l'aire...
- La tècnica s'ha d'estudiar bé. Si tenim dificultats amb la ditera, abaixem el tempo i ja està. Mica en mica anirem coneixent  les escales i arpegis. S'ha de fer perfecte a la velocitat que sigui.
- Feu la taula de tècnica caaaaaaaaaaaaada dia. I feu-la bé. Us ajudarà moltíssim!


Crec que això seria tot... Ha estat un plaer poder-vos fer classe.


Moltes gràcies i continueu així!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario