jueves, 25 de abril de 2013

Micròfon SDSystems


Fa una setmana que tinc un micròfon SDSystems, l'LCM-70, i ha estat una compra fanàstica. 


Com podeu veure a la foto, és un micro molt petit, i molt elegant, que es fixa a la flauta amb una pinça que li abraça el cap. aquesta pinça està forrada a l'interior amb un tipus de goma que evitarà esgarrepades al nostre instrument. La pinça s'uneix al micròfon a través d'un braç articulable en forma d'U que ens permetrà moure'n la posició per tal de provar diferents angles per a la captació del so. El micròfon ve en una funda fantàstica; molt protegida a l'interior, de tal manera que seria impossible que el micròfon es mogués en cas que l'estoig ens caiés a terra. 

La setmna passada vaig tenir uns concerts amb electrònica en viu, vaig poder probar-lo i les sensacions van ser boníssimes. Capta fantàsticament el so tant en fortíssims com pianíssims i des del registre greu al sobreagut. A més, al poder modificar la posició del micròfono tan fàcilment, podia evitar que se sentissin cops sobre el micròfon quan volia tocar amb un so més airós, o quan volia fer slaps. És un micròfon molt còmode, ja que et permet moure't tot el que vulguis i sempre tindràs una presa de so molt propera.

Un micròfon 100% recomanable per a aquells que valorin la seva qualitat de so en un concert amplificat, ja sigui de clàssica, jazz, contemporània o de pop...


Per a més informació, podeu dirigir-vos  a info@euromusica.es , www.euromusica.es o www.sdsystems.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario