domingo, 29 de julio de 2012

Gràcies

Moltíssimes gràcies a tothom!


El blog existeix des de fa dues setmanes i hi ha 639 visites en el moment en què escric aquesta nota d'agraïment. Tenint en compte que es va començar a publicitar el blog fa cosa d'una setmana... estic contentíssim, no tinc paraules. Moltíssimes gràcies pels comentaris tan positius que he rebut d'antics professors, de companys flautistes, d'amics músics i no músics... Moltíssimes gràcies per totes les preguntes i totes les idees que m'heu fet arribar ja sigui via e-mail, facebook o twitter. Estic molt content que el projecte us estigui agradant i donant idees.


La idea de Bufa és, per una banda, donar a conéixer el món de la pedagogia dels instruments (de la mà de la flauta travessera) i, per l'altra, crear un punt de trobada per a flautistes. Així doncs, us torno a donar les gràcies a tots els que heu decidit afegir-vos al projecte.

Bufa, a més de les visites locals, n'està revent de països com Estats Units, Rússia, Regne Unit, Holanda, Bèlgica, Alemanya, França, Àustria, Itàlia i Xile... Moltíssimes gràcies a tots vosaltres, un altre cop.

Per suposat, moltíssimes gràcies a la Sara. Està millorant una passada i això és, sens dubte, perquè ella respon com ha de respondre.

Continuarem fent la feina que portem fent.


Ara, per passar-ho bé, us deixo amb un video.
Espero que us agradi!



No hay comentarios:

Publicar un comentario