martes, 31 de julio de 2012

Onzena classe

Primer de tot... m'agradaria demanar disculpes per l'error que he comès avui. No he gravat bé la classe!!! Resulta que tenia la tarjeta plena... i me'n he adonat quan ja havíem acabat. Així que un fort #etfelicitofill per a mi.

A banda d'això, com podreu comprovar, al petit video que he pogut muntar amb el poc material que tenia, hem estat treballant flautí. Continuarem treballant per a aconseguir alliberar el so, sobretot, en el registre sobreagut. La Sara continua amb la tendència lògica i normal... i és que li vol donar massa protagonisme a la feina del llavi. Però mica en mica anirem aconseguint-ho!!!


En quan al treball amb la flauta... la Sara ja té un so molt més gros que anteriorment. Hem passat una mica de tècnica i hem anat a treballar directament un passatge conflictiu de la fantasia de Fauré. Hem estat treballant tècnicament els passatges, a nivell de dits, però sobretot a nivell de so. Hem treballat amb harmònics per a que pogués tenir clara la direcció de l'aire en els salts ascendents... Crec que demà faré un post sobre aquest tema. Els harmònics ens ajuden moltíssim a entendre els viatges que han de fer l'aire per a poder lligar de debò.


Disculpeu pel video d'avui...


No hay comentarios:

Publicar un comentario