miércoles, 18 de julio de 2012

Tercera classe

Continuem amb tècnica!!!

Es nota moltíssim que la Sara porta tres dies seguits fent la taula de tècnica... cada cop li costa menys de col·locar el so. Els greus sonen moltíssim millor i això li donarà ales a l'hora de tocar peces. Hem de pensar que la tècnica ens dóna les eines necessàries per a poder fer el que volguem a l'hora de tocar. Si no estudiem, i miren d'entendre, què hem de fer per a tenir una homogeneïtat de registres, sempre ens sonaran els aguts molt més forts que els greus i, llavors, acabarem forçant el so en el registre greu... i serà un desastre... Això sí, la tècnica s'ha d'estudiar bé... perquè si l'estudiem malament, estarem aprenent a fer-ho malament (i, creieu-me, acabes aprenent a fer-ho malament...). És per això que crec que val la pena de fer-li classe cada dia durant aquesta setmana. A partir de la setmana que ve ja les anirem espaiant.


Continuem fent exclusivament tècnica i, al acabar la classe, ella toca algun tros d'alguna obra. No treballem l'obra, només li dono les quatre indicacions tècniques per tal de no perdre qualitat de so en els passatges problemàtics. A partir de la setmana que ve ens posem a treballar obres a fondo... però sense oblidar la tècnica!


Pel que li he pogut sentir, té molta sensibilitat a l'hora de tocar. Tot i els problemes tècnics que pugui tenir, sempre hi ha algun detallet de sensibilitat musical... Ja veureu el fragment on toca Syrinx al video de la segona classe (els publicaré el cap de setmana)...


Estic contentíssim de poder seguir de tan a prop, dia a dia, el progrés de la Sara.

Ara... una mica d'humor, que sempre va bé!!!


Demà, més!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario