martes, 25 de septiembre de 2012

Dits


Com molts de vosaltres ja sabreu, els dits no tenen musculatura. La manera que tenim de moure'ls és a través dels músculs de la mà, i el movimient natural de la mà és cap a dins.

Si voleu, podeu fer una petita comprobació mentre llegiu aquestes línies. Aixequeu una mica el braç, no cal que sigui molt... Partint d'una posició relaxada de la mà, tanqueu-la en forma de puny i fixeu-vos en la part interior de l'avantbraç (la part que té pèls, vaja...). Noteu el moviment? Ara, proveu de fer el mateix exercici però, aquesta vegada, aixecant els dits. El moviment dels tendons és per la part exterior del braç. Si mai heu tingut algun problema de dolors (una mica de tendinitis... no cal haver estat lesionat), segurament reconeixereu aquesta sensació en el segon exercici.

A part d'això, molts cops movem els dits des del braç. És un clàssic fer-ho quan es tracta de moure els dits anular i petit de la mà dreta... Solen moure's inclinant el braç cap a la dreta en comptes de moure el dit amb la musculatura de la mà.


Com sempre, la manera de solucionar aquests problemes és estudiar lent i amb molta concentració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario