domingo, 12 de abril de 2015

Flautada 2015 Ull viu, la flautada a Sant Feliu!

Ahir va haver-hi flautada.

És la segona flautada en què participo com a professor (de fet, com a alumne no hi vaig anar a cap mai) i torno a tenir la mateixa sensació que fa dos anys: ¡tinc ganes de repetir!

Què ha estat la flautada 2015? Doncs com que han estat tantes coses, el millor que puc fer és fer-ne una llista:

Roses, Sant Feliu, beatbox, tres jocs curts, esmorzar, berenar, tallers, dinar, Palau Falguera, Guillermo Forero, AMICS, professors, sardana, companys, grup, concurs de dibuix, olimpíada de la bufera, FLAUTA, millora el teu so en 10 minuts, flutebox, ampolles sonores, NENES, del cap a la flauta, hip hop, el laberint, el mercat de la música, NENS, orquestra dels colors, fru-fru, aprenem a improvisar, el pifre i la dansa tradicional, bon ambient, flautes aquàtiques, el traverso i l'evolució de la flauta, claqué, mecanisme i manteniment de la flauta, fotos, 300 FLAUTISTES, assaigs, selfies, cercavila, APLAUDIMENTS.

Moltíssimes gràcies a tots els professors per tota la feina que feu i pel bon ambient que genereu. És fantàstic estar tan a gust entre tant flautista. I moltíssimes gràcies i moltíssimes felicitats a la Pepa per tota la feinada que ha suposat encarregar-se de la flautada d'aquest any.

Sou la canya!!!



PD: Us deixo amb un trosset d'una entrevista als Brodas Bros en què es veu al Guillermo Forero fent una petita mostra de flutebox.

No hay comentarios:

Publicar un comentario