jueves, 9 de agosto de 2012

Quinzena classe

El video d'avui no us el podeu perdre!!!! Mireu el final... què bé que està tocant la Sara... i què content que estic!!!


Aquesta és la quarta setmana de classes... en portem un total de 15... i el canvi és... al·lucinant!!!

La Sara està conservant la qualitat de so a les obres... està entenent la tècnica... Un canvi de tècnica mai és fàcil i requereix una disciplina molt exigent. És per això que hem estat fent tantes classes seguides... L'experiència amb la Sara dóna molt que pensar... Una de les coses que se'm passa pel cap és la figura del professor assistent... El professor que està a sobre de l'alumne i el guia durant l'estudi... Bàsicament és el que he estat fent... Al tenir tantes classes seguides (la primera setmana vam fer set classes en set dies), m'assegurava que la Sara no estudiaria res de manera errònia. De fet, estudiar tècnica malament és molt normal i comprensible... costa uns dies adaptar-te al que et demanen i, si et deixen sol, passa el que passa...

Si sabem que la tècnica és igual d'efectiva si l'estudiem bé com si l'estudiem malament (si l'estudiem bé, l'aprenem bé; si l'estudiem malament, l'aprenem malament)... hem d'assegurar-nos que l'alumne no té oportunitat de fer-ho d'una altra manera que no sigui la que nosaltres volem.


Us deixo amb el video de la classe d'avui:



No hay comentarios:

Publicar un comentario