martes, 7 de agosto de 2012

Catorzena classe

Avui ha estat un gran dia!!!

Els dits funcionen millor, hem trobat un so molt més rodó i ample... què més es pot demanar? Ho notareu al video... Hem aconseguit obrir la gola al màxim! Veureu un petit truc per explicar com obrir la gola... Totes les explicacions són vàlides: com si empassessis, com si badallessis.... A la Sara li ha servit fer la comparativa amb una respiració profunda... Ho veureu més clar al video...


Hem pujat el tempo del taffanel, i funciona bé!!! Es nota que hem estat treballant-ho lent durant tres setmanes... així els dits han après realment com moure's. Fantàstic! En quant al flautí... continuarem treballant. Li està sonant molt millor, s'ha de tenir en compte que amb prou feines porta una setmana tocant flautí (per primer cop a la vida està estudiant-lo)... així que paciència!


La veritat és que avui no tinc gaire coses a dir... només que estic molt content! Avui la Sara ha fet un grandíssim pas endavant. Continuarem treballant per no perdre aquest so que ha conservat durant gran part de la classe.


Aquí us deixo el video de la classe d'avui:


No hay comentarios:

Publicar un comentario