sábado, 18 de agosto de 2012

Dinovena classe


I... ja hi tornem a ser!

A la classe d'avui hem continuat treballant les idees de la classe del dijous... L'exercici del baf sembla que li dóna molt bons resultats a la Sara... A part d'això, hem afegit la idea que ha de bufar amb una columna d'aire molt més ampla que el forat del visell. A ella aquesta idea li dóna bon resultat perquè té tendència a fer el so molt petit bufant poc i fent el forat dels llavis molt estret... D'aquesta manera, hi llença molt més aire.


Avui hem fet un exercici de so i hem passat directament a treballar el Fauré... És la primera classe en què hi dediquem tant de temps a la Fantasia... així que ha anat força bé. La meva càmera de video està començant a fer el tonto... no sé què li deu passar... però a mitja classe para i deixa de gravar ( :-O )... Així que no he pogut gravar el passi sencer del Fauré, però sí els passatges que hem anat treballant.

En quant al flautí, hem continuat en la mateixa línia. Hem de trobar el centre del so... Durant l'escalfament, la Sara no hi té dificultats, però al tocar el Bach, sí. Estem en aquell punt conflictiu de sempre, passar la tècnica a les obres mai és fàcil... i molt menys si has de fer-ho amb un instrument que fa tan poques setmanes que el toques...


Us deixo amb la classe d'avui: 






No hay comentarios:

Publicar un comentario