martes, 14 de agosto de 2012

Dissetena classe


I com tots els dimarts... canya!!!

Avui hem pujat una mica més el metrònom a l'erxercici 1 del Taffanel... y la Sara ha respost bastant bé. Encara té dificultats als sobreaguts... per això hem estat treballant digitats... L'erxercici de digitats de mà esquerra que hi ha al video és un que ens passava la Júlia Gállego... és una meravella!

Hem de seguir treballant l'obertura de la gola... per això fem els exercicis que es veuen al final del video (surt la Sara tocant mirant cap al sostre). Això ho vaig veure a una masterclass del Paul Edmund Davis... La meva primera impressió va ser que aquell exercici xocaria amb la idea que jo tenia de sempre bufar cap a avall... Però al probar-ho a casa vaig adonar-me que el que realment feia l'exercici era obrir la gola com si fos el d'una oca (de les que fan servir per fer-ne foie)... Proveu-ho, val la pena...


Seguirem treballant el Fauré per a avançar el màxim possible... És una peça que no és fàcil i requereix feina.. A més, estem en una època de canvis per a la Sara i l'objectiu principal no és la peça, sinó millorar en els aspectes tècnics, principalment, en el so.


Us deixo amb la classe d'avui:



No hay comentarios:

Publicar un comentario