jueves, 16 de agosto de 2012

Divuitena classe

A la classe d'avui hem fet un exercici que no havíem fet encara... El del baf...

Com ja he estat dient en els meus anteriors posts, amb la Sara estem treballant el tema de la direcció de l'aire. Bufant cap a baix, aconseguim un so més ple i més homogeni a tots els registres que no pas si anem canviant de direcció. Recordeu, no crec que sigui una única i vertadera forma de tocar... però el canvi li està anant molt bé a la Sara.

Una bona manera de comprovar on està anant l'aire és bufar fora del visell... Al cap, però fora del visell... D'aquesta manera, quan bufem cap a baix veurem que se'ns forma un baf per allà on passa l'aire que bufem. Quan més baf, millor. Després de fer l'exercici bufant fora del visell, hem de passar a bufar de la mateixa manera fent sonar la flauta... Si hem fet bé el canvi, notarem el so molt més ple.

A més, si estem sempre bufant cap a baix, hem de tenir en compte que els registres els trobarem canviant la velocitat de l'aire, no pas canviant-ne la direcció. Tot i així, l'angle de la columna d'aire variarà degut a la variació de la velocitat.


Us deixo el video de la classe d'avui:



No hay comentarios:

Publicar un comentario