lunes, 16 de julio de 2012

Primera classe

Contentíssim!!!

La Sara toca molt bé! Té un so molt maco i uns dits que funcionen molt bé.

Hem estat fent treball tècnic, bàsicament. Té un so molt maco, però ha de fer-lo més gros... després de matxacar-la durant una hora i mitja amb exercicis tècnics s'ha notat el canvi. Bàsicament, hem estat treballant per obrir gola i activar el suport... Això és el que anirem treballant aquesta setmana.

Taffanel & Gaubert a tort i a dret! Però... recordeu que el més important no és fer-ho ràpid, sinó fer-ho bé. El més important, per a mi, és mantenir una qualitat de so en tot el que fem... no ens podem permetre el luxe de abaixar el llistó de la qualitat de so perquè el passatge que estiguem tocant sigui molt ràpid o molt difícil. És per això que haurem de trobar una qualitat òptima en tot el que fem i, si per aconseguir-ho, hem d'abaixar la velocitat... doncs abaixem-la.

Ja sabem tots que la flauta és un instrument que, pel repertori que té, demana molta agilitat de dits... però no hem d'oblidar que la música és so. I per molt ràpid que toquem, si el so no hi és... allò no es pot escoltar.



No hay comentarios:

Publicar un comentario