lunes, 23 de julio de 2012

Resum de la primera setmana

I avui dilluns, descansem...

He estat repassant els videos de la primera setmana... Trobo que és molt interessant veure la velocitat en què la tècnica pot fer el seu efecte. Tot és una qüestió d'ordre i disciplina... Si ets constant i ho fas bé... Només cal veure el progrés de la Sara per comprobar-ho! No hi ha cap altre secret.

A partir d'ara anirem espaiant les classes... l'última va ser ahir i la següent serà demà. Estic bastant tranquil... La Sara ha entès molt bé el tema de la continuïtat de l'aire i si avui ha decidit descansar i no tocar gens la flauta, no crec que hi hagi molt de problema... Al acabar la tècnica, demà, tornarà a estar a tope... segur!


Els plans per demà són, si fa no fa, els mateixos que els dels últims dies. Començarem amb tècnica i continuarem amb Fauré. Va ser interessant de veure com es pot solucionar un passatge (com es veu al video de la setena classe)... en qüestió de vint minuts teníem un passatge solucionat. I tornem al de abans: no hi ha cap altre secret que fer les coses bé. El passatge el matxaquem durant 20 minuts, sense parar... diferents fòrmules, començant des de diferents punts... i quan s'ha fet la feina a un tempo LENT és quan podem accelerar-ho i ens surt. El tema d'estudiar LENT és una batalla molt comuna entre professors i alumnes... Jo també l'havia tinguda, aquesta batalla. Però no és fins que un s'adona que és útil quan comencem a fer-ho de debò.

Així que paciència... els alumnes acaben entenent-ho tot... però cadascú necessita el seu temps....

He parlat molt dels progressos de la Sara a nivell de so durant la setmana anterior... però trobo que val la pena remarcar que els dits s'estan posant molt a to. Ens estem ventilant l' "ej.1" de Taffanel amb menys dificultats cada dia... Encara tenim problemes per arribar al re de dalt de tot però, a base de anar-ho treballant cada dia, la Sara s'està acostumant als digitats de dalt de tot.


Demà ens hi tornem a posar!






No hay comentarios:

Publicar un comentario