martes, 24 de julio de 2012

Vuitena classe

I aquí tornem a ser!

Avui hem tornat a fer classe... i la Sara continuava igual de bé!!! Ahir va fer la tècnica tot soleta i... ho va fer molt bé, perquè continua amb el so al lloc. Fantàstic!!!

Hem fet la tècnica (com sempre... importantíssim!) i hem continuat amb el Fauré... Continua perdent qualitat de so amb el Fauré i la meva feina continua sent ensenyar-li els paral·lelismes entre la tècnica i els passatges... Aquest punt és molt i molt important perquè hi ha un dia en què tot alumne deixa de tenir professor i ha de tenir les eines adequades per treballar qualsevol passatge de qualsevol obra... Si acostumem a l'alumne a haver de preguntar al seu professor com treballar cada un dels passatges problemàtics amb què es troba... no li estem fent cap favor.


Tot i tenir el so col·locat, falta treballar bastant tot el tema de les articulacions. Hem de recordar que la flauta sona amb aire i no pas amb els cops de la llengua... darrera de tota articulació ha d'haver-hi aire, si no n'hi ha no sonarà... És lògic, oi?


Us deixo el video de la classe d'avui...




No hay comentarios:

Publicar un comentario