sábado, 21 de julio de 2012

Sisena classe

La Sara continua aguantant les classes com una campiona! Ha de tenir mooooolta paciència perquè porta sis dies aguantant la taula de tècnica amb mi al costat matxacant-la... Ben pensat, però, tampoc he de matxacar-la tant, fa molt de cas a les indicacions que li dono...

Avui, després de la tanda de tècnica, hem estat treballant el Fauré a nivell tècnic. Com ja havia dit en algun post anterior, el problema ara és aplicar tot el que ha après a nivell tècnic, i que ho fa molt bé a la taula, quan vol tocar una peça. Això és ben natural, quan volem tocar una peça no volem estar pensant en tècnica... el que volem és deixar-nos anar i fer música. Ara per ara, però, ha de vigilar molt tot el que fa... perquè és molt fàcil que li surtin vells vicis.

Els problemes que té, bàsicament, són els que pot tenir qualsevol persona que fa sonar la flauta amb poc suport... Quan toquem la flauta amb poc suport, els aguts els hem de treure suplint el suport amb algun tipus de tensió que ens fa estrényer la columna d'aire per, d'aquesta manera, poder augmentar la velocitat de l'aire... Normalment, la zona afectada és la gola i/o la boca. O bé tanquem la gola, o bé tanquem la boca (fent una vocal més tancada tipus "i").




No hay comentarios:

Publicar un comentario